Blog header
Het web is altijd in beweging. Lees je mee?

Zomerinspiratie: 7 leuke websites van 7 mooie terrassen

Eindelijk volop zomer! Tijd voor chillen op terrasjes, strandpaviljoens en andere fijne plekken. Online vind je wat je zoekt. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de websites van Horeca Nederland? Ik ging op zoek en vond 7 leuke websites van tenten met een mooi terras. Kijk mee en ontdek meteen wat bijzondere plekjes!

Online zoeken naar een fijn terras

Heerlijk zomerweer schreeuwt om een terras. Nippend aan een wijntje of koud biertje. Hapjes erbij. Life is good. Zoeken naar een leuk terrasje doe je online. Ik dus ook. Niet alle prima tenten hebben hun online zaakjes op orde. De websites die ik heb geselecteerd vond ik wel leuk.

 1) Key West Beachhouse - Haarrijnse plas, Utrecht

key west

Leuke vintage stijl! Vrij eenvoudige set-up. Een goede mobiele versie met tick-to-call functie en een link naar Google maps. Doet het goed op desktop en ook op mobiel. Daarnaast ziet het terras er super uit. Daar wil ik wel gaan borrelen deze zomer!

Bekijk de website van Key West Beachhouse.

2) THT - 't IJ, Amsterdam

THT 

Mooie beeldvullende foto's van het nogal bijzondere pand. Mobiele versie werkt goed. Ze hebben gedacht aan een reserveerknop. Contactgegevens zijn tikbaar. De Social Media knopjes zijn een beetje ouderwets op mobiel. Verder ziet deze tent er super uit! Leuke site, mooi terras.

Bekijk de website van THT.

3) Roof Garden  - Arnhem

roof garden 4

Deze website is vooral heel leuk vanwege de dagelijks wisselende foto's. De sfeer is relaxed. Jong. Vrolijk. Leuk detail is de realtime weergave van de temperatuur op het dak en de temperatuur van het bier. Mobiele versie werkt goed en ziet er leuk uit.

Bekijk de website van Roof Garden.

4) Strandpaviljoen de Kwartel - Zuiderstrand, Den-Haag

Strandpaviljoendekwartel

 Wel een beetje doorsnee, maar toch een prima site. Alle informatie is makkelijk te vinden. Mobiele versie werkt goed. Handige reserveerbutton op desktop en mobiel. Parallax scrolling op desktop. Het terras oogt ook leuk! Lekker met je voetjes in het zand.

Even kijken op de website van Strandpaviljoen de Kwartel.

5) De Firma - Nijmegen

defirma

Moderne website. Beetje in de hipstersfeer die je tegenwoordig vaker ziet. Typografie sluit aan bij de stijl en de uitstraling van De Firma. Ik verwacht hier een lekkere burger en een mooi uitzicht vanaf het terras.

Zelf kijken? Ga naar de website van De Firma.

6) Restaurant Noble - Den Bosch

noble 2

Leuke site met mooie foto's. De sfeer van het restaurant en het terras wordt goed neergezet. Niet hip. Eerder chic en stijlvol. Leuke typografie. Goed verzorgd beeldmateriaal. Wel jammer dat er bijna geen mensen te zien zijn op de foto's. Noble ziet er verder top uit. Het terras lonkt!

Kijk zelf op de website van Noble.

7) Strandpaviljoen Rapa Nuì - Strand Bloemendaal

rapanui2

Leuke en vrolijke site. Zomerse kleurtjes. Leuk beeld. Logo met topgrafie past goed bij de sfeer. Ruim terras om te loungen en zonnen. De website biedt ook actuele informatie over het weer en wat er te beleven is. Ook zijn er wat aardige scrolleffecten verwerkt. Mobiele versie is ook op orde.

Check it out at de website van Rapa Nuì.

Conclusie

Deze zomer wordt het vinden van een leuk terras een peuleschil. De meeste horeca gelegenheden hebben hun online zaakjes dan ook op orde. Kleine tip voor de wat oudere tenten met een prachtig terras. Zorg dat je deze zomer goed vindbaar bent! Hopelijk krijgen we veel mooie avonden en zonnige weekenden. Fijne zomer!

Interesse?

Heb je een horecazaak en is het tijd om je website naar deze tijd te trekken? We luisteren graag naar je wensen! Bel, mail, kom langs en vertel..

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste weetjes en tips